expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>>

13 грудня 2022 р.

Хроніки Судного Дня. Картель Nova. Книга перша

в процесі написання (на сайті можна прочитати безкоштовно)

АНОТАЦІЯ: як згасають і опускаються в надра Тартаруса зорі, так згасає і відроджується рід людський. Однак, Феніксу все важче поставати з попелу. І причина тому – наша зарозумілість. Відтоді, як ми оперлися на свої дві кінцівки, ми прагнемо піднятися все вище, досягти зірок, досягти просвітлення, досягти сили, яку поки що не те щоб слабо контролюємо, слабо розуміємо. Не розібравшись в собі, хочемо стати рівними, проте в результаті перетворюємось на перешкоду, яку ліньки переступати, тому її знищують.

До чого це все? Хто би що не говорив про справедливість і рівноправність, проте в житті все вирішує сила. І чим більше її проявів ти зосереджуєш у своїх руках, тим більше рівноправності та справедливості можеш принести в життя інших.

Я стану втіленням сили і покладу край безкінечним переродженням!

Книга містить контент 18+. Оскільки на сайті немає реєстрації, яка б підтвердила ваш вік, то почавши читати дану книгу, ви автоматично погоджуєтесь, що відповідаєте віковим обмеженням 18+ і несете повну відповідальність за свої дії.

магія
артефакти
пригоди та битви
технології майбутнього
Scrollable Buttons

P.S Усі нові коментарі з’являються внизу сторінки. Також внизу, під коментарями, знаходиться панель для публікації нових коментарів.

Немає коментарів:

Дописати коментар