expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>>

28 лютого 2021 р.

Хроніки Судного Дня. Книга третя. Сутінки богів

Ваш блог
повна книга (на сайті можна прочитати безкоштовно)

АНОТАЦІЯ:  фігури розставлені й готові робити перші ходи… Чи стануть апостоли порятунком і тими, хто втілить план Алена? Чи все ж Перші зможуть перехилити терези на свій бік? Яким буде кінець людства? Чи справді демони ті, кими їх вважали тисячі років?

магія
постапокаліпсис
філософія
Scrollable Buttons

P.S Усі нові коментарі з’являються внизу сторінки. Також внизу, під коментарями, знаходиться панель для публікації нових коментарів.

25 коментарів:

  1. Дякую за таку чудову історію. Прочитала три книги на одному диханні. Я представляла всі події, бачила їх у своїй уяві. Ця історія заповнила пустоту в душі чимось дивовижним. Остання книга вразила найбільше, два рази перечитувала, і коли підходила до кінця, просто плакала, не вірила, що це кінець історії Алена!!! Особливо вдячна за українську мову. Вперше читала фентезі на рідній мові. Це чарівно))) Книга варта екранізації! Цю історію повинен побачити кожен! Це не тільки цікава розповідь, це філософія життя!
    Бажаю Вам натхнення! Чекаю з нетерпінням на нові, захоплюючі історії!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Безмежно вдячний за розгорнутий коментар. Радий, що ці три книги викликали у вас стільки емоцій. Тішуся, що зумів дати поштовх вашій фантазії. Чесно признаюсь, найважче було писати кінець. І сюжет слід підвести до логічного фіналу, і марку втримати й залишити місце для продовження. До речі, ось продовження https://allendwalker.blogspot.com/2021/02/nova.html

      Видалити
    2. Дякую, обов'язково ознайомлюсь.

      Видалити
  2. Фінал - бомба! Стільки емоцій від прочитання книги я давно не відчувала. Все закінчено логічно і водночас закладено фундамент для продовження. Дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за приділений час і те, що поділились враженнями. Признаюсь чесно, довести все до такого закінчення - було непросто

      Видалити
    2. Чи є вже продовження?

      Видалити
    3. Так. Введіть в пошуку "Загублені Душі".

      Видалити
  3. Ірина Корнієнко19:47

    Дякую за чудову подорож!

    ВідповістиВидалити
  4. Від фіналу аж дух перехопило. Стільки секретів було розкрито, та і шостий вершник... нефіговий такий спойлер на продовження))) Історія кожного апостола й справді була відзеркаленням нашого світу, його проблем і гріхів. Жаль, що ми не можемо так "випустити пар". Дякую автору за прекрасну подорож й вже біжу знайомитись з іншими новинками)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую вам за такий розгорнутий коментар. Як то кажуть: "В кожному жарті є тільки доля жарту". Сподіватимемось, що піднятий нами Дамоклів меч, все ж хтось зуміє опустити. Ще раз дякую за приділений час і те, що поділились враженнями.

      Видалити
  5. Закінчення третьої книги просто бомба. Стільки секретиків розкрилось в кінці, а скільки ще попереду)) Я так зрозуміла, що продовження, яке я бачила на іншому сайті, хоч і являється 4 книгою, проте це окремий цикл?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що поділились враженнями) Так, справді, продовження є четвертою книгою за рахуноком, проте - це окрема історія, для крашого розкриття світу. Цифра чотири стоїть, щоб внести трохи ясності для читачів.

      Видалити
    2. Дякую, ввечері візьмусь за читання.

      Видалити
    3. Приємного читання.

      Видалити
  6. Від фіналу аж дух перехопило. Стільки секретів було розкрито, та і шостий вершник... нічогенький такий спойлер на продовження))) Історія кожного апостола й справді була відзеркаленням нашого світу, його проблем і гріхів. Жаль, що ми не можемо так "випустити пар". Дякую автору за прекрасну подорож й вже біжу знайомитись з іншими новинками)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую вам за такий розгорнутий коментар. Як то кажуть: "В кожному жарті є тільки доля жарту". Сподіватимемось, що піднятий нами Дамоклів меч, все ж хтось зуміє опустити. Ще раз дякую за приділений час і те, що поділились враженнями.

      Видалити
  7. Містер Х11:30

    Ця книга була для мене дуже захоплюючою і глибокою. Автор створив чудових персонажів. Чотири людини з різними мотиваціями і поглядами на життя мають судити людство – досить цікавий задум. Через призму їхніх дій і вчинків читач має змогу подивитися на наш світ з іншого боку. Це доволі повчальний досвід, який заставляє задуматися над нашою роллю в цьому світі. Кінець не завжди такий, яким ми його собі уявляємо…

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро вдячний за такий розгорнутий відгук. Ви чудово підмітили, що кінець не завжди такий, яким ми його собі уявляємо, але в той же час книга тонко натякає, що, де закінчується одна дорога, починається інша...

      Видалити
  8. Олександра Якименко11:40

    Кожен з персонажів має свою унікальну, але від того не менш трагічну історію, яка є відображенням сучасного суспільства. Автору вдалося чудово передати причинно-наслідковий зв'язок. Якби це не прикро не звучало, але ми самі собі виносимо вирок… Дякую за вашу роботу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за ваш відгук! Причини і наслідки є незмінними спутниками нашого життя, і тільки від нас залежить якими дорогами вони нас поведуть...

      Видалити
  9. Людмила11:45

    Ця книга захоплююча і приголомшлива. Герої не борються за виживання, а виносять вирок всьому людству... Сюжет прикращений досить цікавими поворотами. Сцени були майстерно побудовані і допомагали читачеві глибше занурюватися в світ, який доживав свої останні години... Дякую автору за роботу й вже біжу знайомитися з наступною частиною.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякую за ваш відгук! Сподіваюся, ви приємно проведете час читаючи наступну частину серії!

      Видалити