expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>>

28 лютого 2021 р.

Хроніки Судного Дня. Книга четверта. Загублені душі

Ваш блог
повна книга (на сайті можна прочитати безкоштовно)

АНОТАЦІЯ:  третій місяць першого року нової історії людей. Наш Ковчег вже декілька місяців дрейфує в Етері й причина тому астрал Порожнечі, або як його називають місцеві – зворотний геном. Ніхто не підозрював, що він може розвинутись до нової, повноцінної форми життя. Ми назвали її сайфер. Перші контакти не вселяють оптимізму, однак стає зрозуміло, що геном зробив гігантський крок вперед.

віртуальний світ
постапокаліпсис
пригоди і магія
Scrollable Buttons

P.S Усі нові коментарі з’являються внизу сторінки. Також внизу, під коментарями, знаходиться панель для публікації нових коментарів.

14 коментарів:

  1. Продовження заплутане, але від того не менш цікаве. Спочатку важко давались чотири сюжетні лінії, та коли хронологія склалася в чітку лінію - все стало набагато краще. З нетерпінням очікую продовження!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Радий, що заплутаний сюжетний клубок не зіпсував ваші враження) В четвертій книзі справді багато інформації, а динаміка іноді не дає все як слід осмислити. Довелося піти на такий крок, щоб підготувати до подій майбутніх книг.

      Видалити
  2. Розмова з Аленом заклала просто гігантський фундамент для продовження! Також хочу відмітити чудовий задум з кубами, вони створили багато відсилок на конспірологічні теорії про наш світ, а також внесли в світ магії Хронік здоровенну родзинку. Натхнення вам, з нетерпінням очікую продовження!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за коментар. Куби справді ще та родзинка) Повна їхня суть розкриється в наступній книзі... Продовження скоро.

      Видалити
  3. Ілля20:36

    Вже нетерпиться дізнатися хто така Міа, і яким чином вона пов'язана з гвардією.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Її походження ще той сюприз))) Коли завіса розкриється, на світи Хронік очікує багато змін...))))

      Видалити
  4. Маша20:37

    Сила сайферів і альтерів - це щось і з чимось. З нетерпінням очікую розвитку сюжету за їх участі, особливо масштабних битв. Це буде щось і з чимось!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за коментар. Постараюсь скоро порадувати продовженням)

      Видалити
  5. Єніфер10:07

    Читання цієї книги було для мене дійсно вражаючим досвідом. Автор добре дотримується жанру фентезі, створюючи приголомшливі всесвіти із різними магічними істотами та таємницями. Особливо мені сподобалося, як автор відштовхнувся від класичних сюжетних ліній, створюючи дуже оригінальні історії, де герої розвиваються на протязі всієї серії. В цій книзі багато потенціалу, який автор може розвинути в наступних частинах серії, які з нетерпінням очікуватиму.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за ваш відгук. Я дуже радий, що книга вам подобалася. Я спробував створити щось оригінальне і надихаюче, а також залишити достатньо таємниць для того, щоб продовжити розвивати ці всесвіти в наступних частинах.

      Видалити
  6. Влад10:11

    Книга захоплює своєю динамікою і цікавими персонажами. Автор досконало передав магічний світ, який захопив уяву і залишив глибоке враження. Сюжет повертає нас до минулих подій, але при цьому дає багато відповідей на старі запитання. Що до персонажів, то вони дуже різноманітні, а деякі з них досить захоплюючі і запальні. З нетерпінням очікую продовження.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за такий позитивний відгук! Я дуже радий, що моя книга захопила вашу увагу і залишила глибоке враження. Я надіюсь, що ви знайдете ще більше відповідей на свої запитання у майбутньому продовженні над яким вже працюю.

      Видалити
  7. Аня10:16

    Зізнаюся, я була настільки захоплена прочитанням четвертої книги, що проковтнула її за три дні. Фантастична сюжетна лінія, неперевершена деталізація персонажів, а також надзвичайно захоплюючі деталі пригод створюють незабутню атмосферу. Автор відмінно змішує декілька жанрів. Чотири сюжетні лінії взаємодоповнюють одна одна, через що з нетерпінням очікуєш що буде далі. Дякую автору за незабутню подорож.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я дуже радий, що моя книга настільки захопила вашу увагу. Дякую за вашу прекрасну рецензію!

      Видалити