expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>>

28 лютого 2021 р.

Хроніки Судного Дня. Книга перша. Хранителі

Ваш блог
повна книга (на сайті можна прочитати безкоштовно)

АНОТАЦІЯ:  ви колись замислювалися над існуванням загробного, або як його ще називають – потойбічного світу? Що нас чекає на тій стороні, і чи є вона взагалі? Що таке смерть і життя? Ми живемо, працюємо, кохаємо… стараємось залишити слід після себе, та все рано чи пізно зводиться до одного – кінця! Однак, чи кінець це? А може, це початок чогось нового, чогось за межею нашого розуміння? Або ж ця межа – відносне поняття? Що, якби хтось стер її?

магія
життя після смерті
епічні битви
Scrollable Buttons

P.S Усі нові коментарі з’являються внизу сторінки. Також внизу, під коментарями, знаходиться панель для публікації нових коментарів.

34 коментарі:

  1. Дуже захоплюючий сюжет, все настільки захоплююче і детально описано про Той Світ, що таке враженя ніби сама там побувала. Супер. Дінаміка подій постійно тримає в напрузі і таке враження що ти разом з героєм розпутуєш весь клубок і шукаєш відповіді. Кінець вразив, не розумію вчинку Адрі, але про це вже в другій книзі дізнаюсь. Дякую неочікувала такого рівня твору.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро вдячний, що поділилися враженнями! Читаючи подібні коментарі розумієш, що недаремно потратив стільки сил і часу. Попереду багато секретів й неочікуваних поворотів, які, сподіваюсь, прийдуться вам до душі. Ще раз дякую за відгук й сподіваюся на скору зустріч на сторінках другої книги!)

      Видалити
  2. Рекомендую усім, хто тільки почав знайомитись з творчістю автора. Створений ним світ не залишить байдужими нікого. Навіть, коли вам здаватиметься, що сюжет знайомий і нічого нового не побачите - забудьте цю думку й читайте далі. Нові сторінки швидко змінять ваші переконання.

    ВідповістиВидалити
  3. Дочитала першу книгу. Це щось і з чимось. Політ фантазії автора безмежний. Такий світ і героїв створити... ух, аж мурашки по тілі. Лекції в академії - це взагалі окрема тема, стільки нового відкрили. Про фінал взагалі мовчу - вибух мозгу. Дякую за неперевершену подорож! Натхнення для подальших історій, а я побігла читати продовження :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ви просто закидали мене компліментами, тепер не знаю що відписати)

      Видалити
    2. Похвали багато не буває, особливо для автора таких чудових книг)

      Видалити
    3. Заставили почервоніти) Дякую за стільки позитиву. Читати подібні враження від читачів - найкраще натхнення для автора :)

      Видалити
  4. Просто неймовірно, епічно, масштабно, дуже захоплююче!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Заставили мене широко посміхнутись!) Сподіваюсь наступні книги не понизять градусу епічності, що я стараюсь закласти в свої книги))) Попереду багато сюрпризів... Ще раз дякую за те, що поділилися враженнями!

      Видалити
  5. Книга викликає стільки емоцій, що навіть важко описати! Неймовірно, захопливо, цікаво так, що пірнаєш з головою у цей вихор подій! Я давно шукала щось подібне і нарешті знайшла. Дякую за подорож в світ ангелів, І біжу читати продовження!!! Натхнення Вам!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую. Безмежно радий, що вам сподобалось. Сподіваюсь продовження не розчарує.

      Видалити
  6. Аня18:37

    Дякую за книгу. Не очікувала такого закінченя. Книга вражає і заставляє задуматись над багатьма життєвими істинами.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Радий, що сподобалось. З кінцем довго думав, а потім вирішив, що такий буде найкращий)

      Видалити
  7. Ну і фантазія, аж мурашки по шкірі бігають...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Подібне відчуття у мене було, коли починав писати)

      Видалити
  8. Цікава подача, цікавий не одноманітні сюжет та герой, в цілому інтригу теж не забули додати звісно я може й перебільшила з деякими словами але мушу погодитись що сама концепція вельми заінтересувала мою персону! Я вдячна автору за можливість прочитати тут повну версію. Звідки черпаєте інформацію? Невже джерелом вашого натхнення є фантазія? Цікаво буде дізнатись відповідь

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за такий розгорнутий коментар!) Радий, що сподобалась моя творчість!) А, щодо джерел... вони побажали зберегти анонімність...

      Видалити
    2. Ахахах. Вже боюсь уявити чим платите за таку цінну інформацію)))

      Видалити
    3. Передавали з умовою опублікувати))) Я, як журналіст на пів ставки)))

      Видалити
  9. Поки що прочитала небагато. Я людина, яка захоплюється подібними історіями і от, що хочу сказати: коли уявляєш всі ці картинки в голові, то відразу хочеться взяти поп-корн, виключити світло і просто дивитися, але на привиликий жаль потрібно самій читати, щоб картинки продовжували рухатись ахх)) якщо мені не подобається книга з перших сторінок, я її не читаю, але ваша вже зацікавила з прологу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Приємно це чути!) Сподіваюсь, що і до останньої сторінки вас супроводжуватимуть незабутні враження)

      Видалити
  10. Макс Грицак20:45

    Дана книга є гарним прикладом фентезійної літератури. Автор представив уважному читачеві приголомшливий світ, повний магії і динамічних ситуацій. Сюжет книги дуже захоплюючий і пронизаний багатьма факторами - добробут, зло, пригоди, пошуки, подорожі. Основні персонажі дуже різноманітні і динамічно розвиваються по ходу розповіді. Я був особливо захоплений загадками і захоплюючими деталями описаних світів. Однак, є і певні недоліки, які виникли протягом читання - деякі з персонажів з'являються занадто незначно і не досягають їхньої повноцінності. Також деякі частини дискусій між персонажами здаються недостатньо розвиненими. Однак, в цілому, ця книга дуже приємна і гарно представлена, так що я рекомендую вам прочитати її, якщо ви цікавлятеся фентезі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за ваш позитивний відгук про мою книгу! Я радий, що ви захопилися її світом і загадками. Я дуже радий, що ви відчуваєте динаміку персонажів і сюжету. В наступних книгах постараюсь врахувати ваші зауваження. Щиро дякую вам за ваші зауваження і підтримку!

      Видалити
  11. Оля20:53

    Розкриття світу досить детально розписано. Автор добре подав екшен сцени. Однак, деякі розділи книги є злегка затягнутими. Також, деякі персонажі недостатньо розкриті, сподіваюсь це зміниться в наступній частині. В цілому, ця книга є досить цікавою пригодою для любителів фентезі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за ваш коментар. В наступній книгі постараюся зробити розділи більш плавними. Також спробую детальніше розкрити персонажів, щоб зробити їх більш реалістичними. Ще раз дякую за коментар!

      Видалити
  12. Кейт20:57

    «Хроніки Судного дня. Хранителі» - це захоплююча фентезійна подорож. Якщо ви шукаєте для себе пригодницький роман, заставляючий зачаровано читати, то ця книга стане для вас прекрасним вибором. Захоплюючий сюжет, заховані в тексті таємниці, динамічний прогрес - все це допомагає пройти дуже непростий шлях. Однак, негативні сторони книги також є. Автор одночасно поєднує в сюжеті багато різних елементів, тому на деяких частинах розвиток подій може бути трохи заплутаним. В загальному книга відмінна і цікава, заставляє не тільки зачаровано читати, але й уявляти прочитане.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за позитивну оцінку. Я витратив багато часу і зусиль, щоб написати цю книгу, і мені дуже приємно, що вона знайшла свого читача. Я думаю, що комбінування різних елементів є важливим для створення динамічного сюжету і можливості уявляти прочитане. Зроблю все можливе, щоб покращити манеру розкривання подій в майбутніх романах.

      Видалити
  13. Віталій21:02

    Це відмінний роман, який пропонує захоплюючі події і цікаві персонажі. Сюжет повний пригод і неочікуваних поворотів, а історія легка і достатньо цікава для дорослих і дітей. Навіть маленькі деталі описуються достатньо чітко. Однак характери деяких персонажів трохи недопрацьовані. В цілому, це чудова книга, з якою ви чудово проведете час.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за відгук Я дуже радий, що ви відчули захоплення від сюжету, а також зауважили лаконічне описання деталей. Я постійно працюю над допрацюванням характерів персонажів, щоб зробити їх більш реалістичними і зрозумілими для читачів.

      Видалити
  14. Ирина21:08

    Дана книга викликала в мене масу позитивних емоцій. Основна сюжетна лінія гнучка і складна, але одночасно проста для розуміння і приємна для читання. У книзі є маса деталізованих персонажів, які живі і різноманітні. Описи дій і оточення деталізовані настільки, що все одразу формується в уяві. Однак, деякі аспекти розвитку сюжету залишають багато питань. Загалом, ця книга захоплива і цікава. Я безперечно рекомендую її для прочитання.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за відгук! Мені дуже приємно знати, що книга викликала в вас такі позитивні емоції. Я намагався передати описи таким чином щоб читачі мали можливість сповна зануритися в сюжет і пригоди. Я думаю, що залишати питання - це хороший знак, оскільки це мотивує читача до подальшого читання. Дякую вам за приділений час.

      Видалити
  15. Аліна Павленко21:19

    Книга "Хроніки Судного дня. Хранителі" - це фентезі з динамічним дійством та захоплюючим сюжетом. Це цікава історія про пошук правди та протистояння злу. Головний герой зарозумілий мажор, який заново переосмислює своє життя. В процесі пошуків свого місця в новому світі він зустрічає як ворогів, так і друзів, що допомагають йому на нелегкому шляху. З часом герой змінюється як людина, приймає рішення, що впливають не тільки на його майбутнє, але й всього людства. Ця книга переповнена цікавими персонажами та неймовірними подіями, що захоплюють уяву. Дякую автору за цікаву подорож.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за приділений час. Я радий, що ви так високо оцінили мою роботу. Моя ціль була створити історію, яка буде захоплювати та мотивувати людей досягати своїх цілей незважаючи на важкі життєві ситуації. Сподіваюся, що ця книга дала вам дуже багато позитивних емоцій та мотивувала на подальше знайомство з новими частинами.

      Видалити